Reserveren

Wil je een parkietje bij ons reserveren, lees dan onderstaande tekst even door!

Als je een parkietje wilt reserveren, kun je dit doen, doormiddel van een mailtje te sturen, met je voorkeur. Pas als de jongen helemaal op kleur zijn, zal de reservering defenitief zijn.

Wanneer je een voorkeur hebt voor het geslacht, zal dit rond de 5 a 6 weken zijn.

De parkietjes mogen naar hun nieuwe huisje als ze ongeveer 8 weken oud zijn. Dan zijn ze helemaal zelfstandig.

De parkietjes worden dagelijks even op de hand genomen, zodat ze 'handtam' zijn als ze naar hun nieuwe baasje mogen. Het echte tam maken is voor de nieuwe baasjes.

De prijzen zijn op aanvraag.

Een aantal voorwaarden voor het kopen van een parkietje:

- Mijn voorkeur gaat uit naar het verkopen van een koppeltje grasparkieten. Een parkietje is een groepsdier en hoort dus niet alleen te zitten. Twee parkietjes kunnen even tam worden als een parkietje alleen. Dit omdat twee parkietjes vaak meer durven als een en ze zich samen dan ook beter op hun gemak zullen voelen.

- Natuurlijk is het belangrijk dat je van te voren wat informatie opzoekt over het houden en verzorgen van grasparkietjes, zodat je niet voor verassingen komt te staan. Het is erg handig en leerzaam om je eigen aan te melden op het forum van grasparkiet-online.

- Mijn vogels worden niet gekortwiekt.

- Ik doe niet aan handopfok, alleen in noodgevallen. Ik verkoop dan ook geen parkietjes voor handopfok. Mijn parkietjes gaan pas weg als ze helemaal zelfstandig kunnen eten. Handopfok is tegenwoordig ook verboden!

 

Als je een parkietje bij ons wilt reserveren kun je een mailtje sturen naar ons email adres: melissa.hobbyvogels@hotmail.com.

Graag wil ik vragen onderstaande tekst te kopieren en in te vullen. Regels met een * is verplicht, maar het liefst alles invullen. Dit is voor mijn administratie en belangrijk voor de ring gegevens. Mocht je parkietje bijvoorbeeld wegvliegen en worden gevonden, kan doormiddel van de ringgevens het adres achterhaald worden. 

Naam + achternaam*                                                                            
Adres *  
Postcode + woonplaats*  
Telefoonnummer  
Voorkeur kleur + geslacht  
Aantal   
Emailadres*